Monopoly Alkmaar dit najaar op de markt

Alkmaar - Dit najaar brengt Rotaract Club Alkmaar, in samenwerking met bordspelontwikkelaar Identity Games, een volledig Alkmaarse editie van het wereldberoemde gezelschapsspel Monopoly op de markt: Monopoly Alkmaar. In deze editie geen Kalverstraat of Dorpstraat: wel de Laat, het Waagplein en andere iconische Alkmaarse straten en plekken.

Het bekende spel in een Alkmaars jasje
Monopoly Alkmaar is een spel van Alkmaar, voor Alkmaar. Het spel is vertrouwd en speelt u zoals u gewend bent, maar grafisch krijgt het spel een lokale, Alkmaarse, uitstraling. Monopoly Alkmaar wordt uitgegeven door Rotaract Club Alkmaar en bordspelontwikkelaar Identity Games uit Rotterdam, die o.a. het ‘Erger je wel Voetbalspel’ voor VI en Lidl ontwikkelde.

Goede doelen
Zoals bij elke activiteit van Rotaract Club Alkmaar komt de gehele opbrengst van het spel ten goede aan lokale goede doelen. Uit de aangemelde goede doelen zijn er 9 geselecteerd. Dit zijn: Jeugd Cultuur Fonds Alkmaar, Hospice Alkmaar, Stichting Dupla, DNO Doen, Het Trompetterkorps Alkmaar, Het Familiehuis MCA, Vrienden van de Alk, Scoutinggroep Scouting St. Laurentius Alkmaar en het Oranjehuis Alkmaar. Op www.facebook.com/monopoly.alkmaar vindt u meer informatie over de geselecteerde goede doelen.

Monopoly Alkmaar sponsoren en kopen
Monopoly Alkmaar komt in het najaar van 2014 eenmalig op de markt. Loop deze unieke editie van het wereldberoemde spel niet mis en bestel ‘m vandaag nog via www.monopolyalkmaar.nl. De kosten bedragen € 49,95 per spel. Voor Alkmaarse bedrijven bestaat de mogelijkheid om hun naam aan het spel te verbinden, door een straat of ander spelelement te sponsoren. Het logo van deze bedrijven krijgt dan een plek op één of meerdere spelonderdelen. Door de grote response zijn de resterende sponsoringsmogelijkheden beperkt en mogelijk vanaf een kleine bijdrage van € 200,00. Kijk op www.monopolyalkmaar.nl voor meer informatie.

Rotaract Club Alkmaar
Rotaract is de club voor jongeren werkend of studerend die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen. Kijk voor meer informatie
en hoe je lid kan worden op www.rotaractalkmaar.nl.