Ontbijt op het plein

Ontbijt op het plein

Rotaract Club Alkmaar bedankt alle bezoekers van ontbijt op het plein, Z!n!n Eten en Drinken, Mojo’s Eatertainment, Grand Cafe Samen en Radio 538 voor een fantastische ochtend. Ontbijt op het plein heeft € 1.050 opgebracht voor de 538 voor War Child actie.
Lees hier ons persbericht.

 

Ontbijt op het plein

538 voor War Child

Van 22 tot en met 29 maart 2013 zetten alle dj´s van 538 zich weer een week lang non stop in voor War Child. Op 24 maart komt de 538 voor War Child truck in Alkmaar. Rotaract Club Alkmaar verbindt met veel plezier haar naam aan dit mooie initiatief en draagt door het organiseren van het ‘Onbijt op het plein’ haar steentje bij aan deze actie.

De actieweek is gevuld met entertainment, acties en optredens van diverse bekende artiesten. De opbrengst gaat naar oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan.

Help oorlogskinderen die er alleen voor staan!

Honderdduizenden kinderen raken door oorlog hun ouders kwijt. Het zijn verlaten oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. Veel van hen belanden in de prostitutie, of worden uitgebuit als huisslaaf of kindsoldaat. War Child komt op voor deze verlaten kinderen. En zorgt ervoor dat ze op een veilige plek weer gewoon kind kunnen zijn. Dat ze hun nare ervaringen kunnen verwerken. En een betere toekomst kunnen opbouwen. Samen met de kinderen betrekken we zoveel mogelijk verzorgers, leraren en lokale bestuurders bij ons werk. Zodat de stem van oorlogskinderen door zoveel mensen wordt gehoord. En het recht om op te groeien zonder geweld of misbruik, ook door volwassenen wordt gerespecteerd. Doe mee. Maak de toekomst van verlaten oorlogskinderen veiliger.

Restaurants Ontbijt op het plein

Het Ontbijt op het plein wordt in samenwerking met Stichting Evenementen Waagplein georganiseerd en vindt plaats bij Z!N!N Eten en Drinken, Grand Cafe Samen en Mojo’s Eatertainment.

 

   
Samen     Mojo's