Showhero

Showhero: onbeperkt talentvol!

Op 28 juni 2013 vond in Theater Cool te Heerhugowaard een bijzonder evenement plaats: Showhero. Tijdens deze geweldige talentenshow, geschikt voor jong en oud, lieten mensen met een beperking zien wat hun talenten zijn. Zang, dans, goochelen: alles was mogelijk. Er zijn zelfs meerdere wereldrecords gebroken die avond!

De opbrengt van Showhero kwam volledig ten goede aan Esdégé-Reigersdaal, een instantie die mensen met een beperking begeleidt.

Wij bedanken Theater Cool te Heerhugowaard, alle sponsors en vrijwilligers die deze fantastische avond mogelijk hebben gemaakt!

 

Showhero

Esdégé-Reigersdaal

De opbrengst van Showhero komt ten goede aan Esdégé-Reigersdaal. Esdégé-Reigersdaal is een organisatie voor dienstverlening aan mensen met een handicap en is werkzaam in de bovenste helft van Noord-Holland. Er is ondersteuning mogelijk voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. De dienstverlening van Esdégé-Reigersdaal bestaat uit allerlei vormen van ondersteuning: bij iemand thuis, op school of in een bedrijf of in één van hun voorzieningen. Zij willen die zorg en ondersteuning bieden die voor elke cliënt leidt tot de gewenste kwaliteit van bestaan. Zeggenschap van de cliënt over het eigen leven staat centraal.

Onze sponsoren

Showhero wordt mede mogelijke gemaakt door:
Logo Theater Cool